Måltidet

Det gode måltid

Forestil dig en fredelig morgen i dit køkken. Solen falder ind af køkkenvinduet, der dufter af kaffe, det nybagte brød du skal til at sætte tænderne i og sørme om ikke der også står en lille gylden skål med din yndlingsmorgenmad. Den med den gode mysli på toppen. Der lyder lidt fredelig morgenradio fra højtaleren, du sidder godt i den gode stol, med armlæn, puden og ryglænet har den helt rigtige vinkel. Vi har hver især vores individuelle meninger om hvad der skal til for at skabe et godt måltid og dette tager vi gerne med os når vi skal lave et måltid for andre. Men et godt måltid er et individuelt tilpasset måltid. Fx er det vigtigt at måltidet er tilpasset den enkeltes sansebearbejdning. Sensoriske udfordringer omkring et måltid kan fx være at kraftige lugte, udfordringer med konsistenser eller ensformig kost.

Undersøgelse og rådgivning

Møder du i din hverdag børn som er udfordret i forhold til måltidet? kan det være en god idé at få undersøgt hvad udfordringerne bunder i . Vi undersøger for:

  • Dysfagi
  • Mundmotoriske udfordringer
  • Sansebearbejdningsproblematikker
  • Siddestilling
  • og andet

Undersøgelsen bliver dokumenteret i en rapport, der også indeholder anbefalinger og handleanvisninger.

Kontakt for at høre mere om forløbet og prisen.

Undervisning

Vi tilbyder undervisning i det gode måltid til børn. Undervisningen bliver tilrettelagt efter jeres ønsker og behov. Vi holder både foredrag, workshops, kurser og individuel rådgivning. Kontakt os for pris.