Omgivelserne

Samspillet mellem mennesket og dets omgivelser er i første omgang relateret til vores sanser. Derfor får den måde man bearbejder sanseinformationerne på, stor betydning.

Vi bliver alle i større eller mindre grad påvirket af de fysiske omgivelser vi befinder os i. Når vi indretter vores hjem gør vi det ubevidst efter vores sansers behov for at føle os godt tilpas. Nogle har det bedst med meget lys hvor andre foretrækker det mere mørk som en hule og nogle kan lide mange farver, hvor andre foretrækker et lyst og simpelt udtryk. Hvordan vil du have det hvis en anden indrettede dit hjem ud fra hans eller hendes behov? Når omgivelsernes ikke er indrettet til barnets behov, kan det få stor betydning for den enkeltes trivsel og adfærd. Ved at forstå den enkeltes sansemæssige behov, kan de fysiske omgivelser bruges som et pædagogisk redskab.

Vi tilbyder rådgivning og vejledning i indretning af diverse miljøer, samt strategier til at tilrettelægge en hensigtsmæssig hverdag.

Kontakt os for at høre mere om forløbet og prisen

Undervisning

Vi tilbyder undervisning i omgivelsernes betydning med fokus på sansebearbejdning af pædagoger, lærere, ledere, projektgrupper og privatpersoner. Undervisningen bliver tilrettelagt efter jeres ønsker og behov. Vi holder både foredrag, workshops, kurser og individuel rådgivning. Kontakt os for pris.